Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Monday, 27 June 2011

selamat tinggal

Minggu nie last aku keje at Nazri Architect: pegalaman mmg byk yg tidak dapt di lupekn.. kene buli dgn staf Nazri lar mkn goring psang bsama2 lar n macam-macam lar dowg wat kat aku. tp tu semua aku x kash lar.. bg aku tu satu pegalaman.

firstly aku nk ucapkan terima kash kpada En Nazri, En Fakaruddin and En Wan owner Nazri Architect nie coz beri aku peluang tok aku menjalan kan latihan industri aku n mberi aku berkerja selama sebulan di Nazri Architect. banyak yg telah aku bljar dari aku x tahu.. aku menjadi lebih tahu..

secoundly aku nk uccapkan terima kash jugk kepada kak diana, kak eton, kak jaja, abg saiful, abg zidan, abg fauzi, and en din sbb selalu bwk mknan tok kami yg kuat mkn nie. n xlupe jugak kepada abg alif yg telah byk membantu aku dalm membuat kerja2 yang aku tidak tahu.aku jugak telah belajar membuat skchup dari pada abg alif.. thank 4everting.. aku akn ingt selama2 nye ape yg abg alif ajr at kiter.. huhuhuhu

lastly aku nk ucapkan kepada kak nurol fashohanina. coz die byk jugk bantu aku dalm mbuat semua hal baek dalm ofice, luar ofice, perbadi ke.. die lar tempat aku mluarkan kash aku at die.. jasa mu amat ku kenang hingga hujung nyawa..
perpsahan nie amat lar pedih aku rasa tp tok membuat kn ku bjaya satu hary yg kelak.. aku kene busaha lbh gigih tok aku trus kn khidpan aku nie..

Wish gudLuck for u Nur farahin

Wednesday, 15 June 2011

Saya Mintak Maaf :(

salam:- haiii...... huhuhuhu.. mesti kowg dah bosan tgk aku kn?? hahhahha.... aku dah x tahu nk wat pe lg.. tiap2 malam klo aku rase tlintas nk luarkn prasan n kegembiraan aku, at cn je lar tmp aku blh kongsi..
minggu nie je aku dah update 3 blog.. hahhha :)

aku x tahu nk citer cam mane...
tp kowg msti knl kn mamat yg at pic nie sape?/

en kariey..
die buah haty aku hidup n mati ar... aku kowg nk pinjam blh..tp...klo kowg nk die... x blh!! aku cubit2 kowg klo yg mane cuba2 nk dekat dgn die!! (amaran keras aku bg nie).. hahhhaha.. pic nie first date at kl. die trun kl 2.. aku sgt2 lar x pecaye.. tp biler die kate die dah spi at pudu (time 2 pudu lom tutop g lar) aku trus.. kluar rumah n bgegas tuk dapatkn die..
die nie...suke sgt bg aku ceramah spi aku mnitiskn air mata klo sblm tido tu..... aku tahu die bz n xde mase tok msg aku.. aku phm.. tp aku harap sgt die phamlar dengan aku pulk.. tpon ke aku, msg 2,3 msg ke msg ke.. xpe.. aku pham.. skrg nie.. seolah2 aku xde je.. xpe.. aku harap die x wat ape2 at blkang aku.. n x wat kpecayaan aku xde lg dgn die.
aku buat semua nie tok die.. xde sape lg dlm haty aku. cume ayh,mak,akk n die saje yg aku ade.
im sory syg.. mi sgt lar syg2 at bee!!!...
tp skrg... die dah bubah.. aku x tahu lar nape.. die sedemikian ,ape salh aku pun aku x tahu...
ape aku nie x layak tok die ke?? dulu die manje sgt dgn aku.. tp skrg!!  aku rase nk nangis je.. biler ingt kn die. aku je ash kene mgalah n terima pe die kata.. aku tahu lar.. aku nie x cantik, bodoh pulk tu..  
ape pon x blh!!..
tp cam mane sekali die wat at aku.. aku ingt spi biler2.. n die tetap milik aku.. sekiranye aku pergi dulu...
aku nk bg tahu die.. aku syg die sgt2.. 
aku harap die dapat wanita yg lebih baek dari aku..
n dapat mbhagian kan die.

p/s:
die mash kpunyaan aku. :)

jangan marah ye...

Tuesday, 14 June 2011

aku tak Matang!!

salam:- haii.. kowg dah tgk aku nye weekend aku wat pe?? urm.... tu lar keje aku time aku bosan.. klo kowg ade aktiviti yang myeronokkan ajak lar aku ye.. huhuhhu
semalam aku dah puas cerita kseronokkan fun outing with miss whatever~. kali nie pulk aku nk citer bab 2.
bab 2: cerita kecewa :(

selaps aku seronok, keesokkan hary nye pulk. aku rase sangat2 lar kecewa dgn hamba tuhan nie.. sape gelaran nye.. aku x leh bg tahu. :)

aku betul2 kecewa dgn mereka dgn pe mereka wat at aku. yg aku x blh terima. die kate aku tak matang.. padahal die x tahu ape yg aku rase time tu.. klo aku wat pada meraka cam tu ape pulk dowg rase?? meraka akn mbuat tindakan yg same dgn ape yg aku wat sekrg nie..

aku x blh cerita panjang. nti blh wat kes polis t.. hahha..


sblm 2 thankx to: akk fashohanina kamo telah mbuat saye nangis at ofis n telah byk bg aku ceramah supaya aku bsabar dgn ujian nie.. n aku tabah n kuat kn haty aku supaya aku dapt mnerima nye dgn seada nye..



 to adk dounad nounad: thankx kerana kamo mmahami keadaan akk.. hope kamo pham n jgn jd cam akk yg x matang nie ye.. :)

Monday, 13 June 2011

fun Outing with Miss whatever~

salam:- haii... lame nye aku x up date aku nye blog.. kowg shat ke?? hope shat shaje, aku pon makin shat jugk...urm... byk citer yang aku nk citer ade suke ade kecewa.
bab 1: cerita suka :)



kowg weekend pergi mana je?? urm.... kowg nk tahu aku weekend g mane?/ urmmm... aku kluar berposing dengan member lame time at ikm dulu.. huhuhhu.... mmg best ar jawpan nye..
member yang mane?? nti aku pekenal kn at kowg dengan member aku ye..

nie nama die nadia gee a.k.a awekretro

die nie time aku sem 1 die sem 2 at situ nk katekan senior ar.. klo dah gelar senior.. ape lg, blagak+gedix+n whatever~tambah pulak jd bpp.(badan perwakilan pelajar) "eeeeeeeee..... u... gedix nye. mnyampah lar tgk akk bpp nie" nie lar selalu di kutu oleh budak2 junior. hahhaha..
mula2 aku knl die at dalam facebook.com at citu lar kami mgenal haty budi masing2.. uper2 nye cam nie lar prangai die..

suke bgambar mcam aku jugk lar nie.

nie first day aku date dgn die, time tu at muar, satu kanpung lar pulak. hahhaha.. ptt ar prangai aku dgn die lbh kurang je.. uper owg muar. mulot agak kurang ajar cikit ar. huhuhu..

cun kn awek nie. nama die sae.

die satu sem dengan aku. pebezan aku dgn die. die dak elektrik n aku dak lukisan. mmg xmasok lar jpan nye. tp aku knl die time tu aku sem 2 aku mula rapat dgn die n aku klo nk alik kL mesti satu bus dgn die. klo nk ingt kan alik citer pasal bus.. mmg rase nk guling2 pun ade. kami pnh ttinggal bus time tu at stesen bus pudu, bus lalu bolh kami wat x tahu, kami ingt kn bus laen.naek je kaunter. akk kaunter tu cakap dah gerak 10 minit yang lalu.. tu makne nye bus tu td yang kami jumper.. terpakse lar kami beli ticket bus yang laen.. mlayang Rm24.50.. klo nk ekot kn die nie plg sempoi ar at ikm 2. n keganasan die blh buat owg mati tuuu. haahhahha..
setelah 6 bln aku x jmp die n aku tgl kn die at ikm. die semakin ayu 2..haha.. dah jd pompuan gitu..
Now kiter mula kan citer seterusnye..
weekend hary tu kami plan nk picnic/minum petang dgn menu goring pisan n teh tarik at tepi summing pool dgn udara yg segar gi tu bajek cam at sungai cogkak lar... hahha... tp tu semua plan saje. hahahha. xsempat kami betang tika  kene halau je jgn mak gat at sane nanti hahha.. kami x pat picnic/minum petang pon xpe. tetapi kami dapt wat keje giler kami at dalam kLcc 2.. bjln shingga nk tcabut kaki ku nie.. tp senonok nye pasal.. xksh semua 2..huhuhuhu..


seleps penat bjlan, kami singah mkn pulk.. lapar dah mnanti nie..hahhha. borak punye borak, kutu mguntuk, mgumpat nye mgumpat serah kepada kami.. kami lar segala nye. hahhahha... segala nye kami dah lepaskn at kfC, kami mula kn pjlanan tok buat aksi ngeri pulk.. hahha.. nak tahu ape kami dah buat..
lihat lar~








nie lar aksi yg xseberapa.. nk lagi.. masok lar at facebook aku pulk ye... huhuhuhu
to: akk nadia n sae~ thankx pnuhi hari minggu anda dengan keseronokan dengan saye.. :))