Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Monday, 13 June 2011

fun Outing with Miss whatever~

salam:- haii... lame nye aku x up date aku nye blog.. kowg shat ke?? hope shat shaje, aku pon makin shat jugk...urm... byk citer yang aku nk citer ade suke ade kecewa.
bab 1: cerita suka :)



kowg weekend pergi mana je?? urm.... kowg nk tahu aku weekend g mane?/ urmmm... aku kluar berposing dengan member lame time at ikm dulu.. huhuhhu.... mmg best ar jawpan nye..
member yang mane?? nti aku pekenal kn at kowg dengan member aku ye..

nie nama die nadia gee a.k.a awekretro

die nie time aku sem 1 die sem 2 at situ nk katekan senior ar.. klo dah gelar senior.. ape lg, blagak+gedix+n whatever~tambah pulak jd bpp.(badan perwakilan pelajar) "eeeeeeeee..... u... gedix nye. mnyampah lar tgk akk bpp nie" nie lar selalu di kutu oleh budak2 junior. hahhaha..
mula2 aku knl die at dalam facebook.com at citu lar kami mgenal haty budi masing2.. uper2 nye cam nie lar prangai die..

suke bgambar mcam aku jugk lar nie.

nie first day aku date dgn die, time tu at muar, satu kanpung lar pulak. hahhaha.. ptt ar prangai aku dgn die lbh kurang je.. uper owg muar. mulot agak kurang ajar cikit ar. huhuhu..

cun kn awek nie. nama die sae.

die satu sem dengan aku. pebezan aku dgn die. die dak elektrik n aku dak lukisan. mmg xmasok lar jpan nye. tp aku knl die time tu aku sem 2 aku mula rapat dgn die n aku klo nk alik kL mesti satu bus dgn die. klo nk ingt kan alik citer pasal bus.. mmg rase nk guling2 pun ade. kami pnh ttinggal bus time tu at stesen bus pudu, bus lalu bolh kami wat x tahu, kami ingt kn bus laen.naek je kaunter. akk kaunter tu cakap dah gerak 10 minit yang lalu.. tu makne nye bus tu td yang kami jumper.. terpakse lar kami beli ticket bus yang laen.. mlayang Rm24.50.. klo nk ekot kn die nie plg sempoi ar at ikm 2. n keganasan die blh buat owg mati tuuu. haahhahha..
setelah 6 bln aku x jmp die n aku tgl kn die at ikm. die semakin ayu 2..haha.. dah jd pompuan gitu..
Now kiter mula kan citer seterusnye..
weekend hary tu kami plan nk picnic/minum petang dgn menu goring pisan n teh tarik at tepi summing pool dgn udara yg segar gi tu bajek cam at sungai cogkak lar... hahha... tp tu semua plan saje. hahahha. xsempat kami betang tika  kene halau je jgn mak gat at sane nanti hahha.. kami x pat picnic/minum petang pon xpe. tetapi kami dapt wat keje giler kami at dalam kLcc 2.. bjln shingga nk tcabut kaki ku nie.. tp senonok nye pasal.. xksh semua 2..huhuhuhu..


seleps penat bjlan, kami singah mkn pulk.. lapar dah mnanti nie..hahhha. borak punye borak, kutu mguntuk, mgumpat nye mgumpat serah kepada kami.. kami lar segala nye. hahhahha... segala nye kami dah lepaskn at kfC, kami mula kn pjlanan tok buat aksi ngeri pulk.. hahha.. nak tahu ape kami dah buat..
lihat lar~








nie lar aksi yg xseberapa.. nk lagi.. masok lar at facebook aku pulk ye... huhuhuhu
to: akk nadia n sae~ thankx pnuhi hari minggu anda dengan keseronokan dengan saye.. :))

2 comments:

  1. wahaha..korang kutuk aku camtue ke..tak kenal make tak cinta kan..wahaha..

    lantak laa..aku tak heran..huhu..

    nt kite hang out lg k..muaxh

    ReplyDelete
  2. ok... mmg pon.. x knl maka x cinta, tp skrg dah knl. dah sgt2 lar cinta..

    bestt.. thankxx :)

    ReplyDelete