Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Monday, 25 April 2011

indah berSamaNye..

23 apr 2011//:- hary yang aku tidak ku lupukan.

hary yang bermacam-macam halangan. awal pagi aku bgun dr tido kemas umah n siap kan ape yg patot sblm aku kluar dr umah. tibe-tibe. satu pangilan berdering dr telfon akk aku. ayh aku yg tpon n bagi tahu jgn sape-sape kluar hary nie! sbb nak alik kampung aku rase time to nk mrontak pon ade. aku dgn rase x puas haty aku tpon ayh aku alik nk bg tahu yang aku xnk alik kampong. .ayah ku pon mgamok ar! tibe-tibe aku tolak tawaran die yg aku xnk alik kampong .aku dgn keras haty aku cakap aku xnk alik.!mane nye x. (aku dah lame x kluar n aku dah janji dgn Si Dia. aku xkluar pon sbb aku mmg nk kluar pada tarikh 2 je.)
jam dah mnunjuk kan kul 10 lebih. aku pon b'siap bpkaian sperti biase. aku nie owg nye biase-biase je.. x suke mlaram. siap punye siap. dah kul 11. lah pulk 2.. hujan!!! pe.... myirap aku.aku tgu lar ujan bhenti tp x bhenti pon lg ujan lebt ade lar.. aku pon redah je lar...sgup bbuat ape saje demi die lar kate kan. hahhha.

seblum itu:-
aku Benci, Menyampah, Menyirap,Mampos dan seakan dengan nye.
perkataan yang slalu aku ungkap di setiap kali die Msg, YM, dan Cll. memang aku xkan lupa bkataan to. aku tahu aku dah maki die die dgn macam-macam perkataan. tp owg kata 
Benci makne nye sayang.
dlu kawan-kawan kata cam 2. mmg aku pangkah lar, sbb aku rase xmungkin! tp kawan-kawan sokong aku. dowg bagi nasihat aku supada memaafkan owh. aku cube maafkan die secara pelahan-pelahan. n last-last aku rase 
BENCI jadi SAYANG.
aku tersenyum gembira


sesudah bjlan, haty pon rase senang.
jam 6pm. aku pulang ke umah, dari tS ke Ampang. skren hfon aku blh pulk pecah.. bbulu nye aku... nk dapt hfon 2 bkn maen sush.. senang2 pulk nk pecah.
nasib baek En kariey Onetwojuice mmahami k'adaan hfon Cik Embun tu.. hahhha.

Ape dah jadi nie?!!

salam:-

Hai, hary nie rara nk kongsi cerita cuti hary 2.. urmmmm.... cam puake ar alik kampong! wat sakit haty je.. owg alik kampong nk tenang kn haty. tapi aku alik kampong lagi myakitkan hati. aku x tahu bhasa pe ko pkai. aku
NURFARAHIN AZHAR 
mmg xmegerti and x m'mahai ape yg blaku. aku xtahu yang ko jelz kn at aku ke ape ke??!!aku rase ko jelz kn aku dapt rapat dgn ery  kn? sbb family bf ko x terima ko 2 yg ko jlz dgn aku 2. n aku rase ko dah xde backup. 2 yg ko g mencanang tentang aku at semua orang! ko ingt ko buat cam 2. ade ke owg yang nk kawn dgn ko?! ko akn buat orang lagi benci dengan ko lar! aku pon xtahu cara pe g aku nk pkai.. pasal dri aku. ko xyah lar nk ambik tahu sangat! lagi pon aku x kacau pun ko! aku x penah nk ambik tahu
pasal luar dalam ko!!
kalau ko brani buka ar mulot depan-depan. ape ko ingat aku takut sgt ke?! gigi je besar mulot cam longkang! .ko jga baek cikit. aku byk tahu pasal dri ko! aku bkn nk buruk2 kn ko. aku tahu ko spupu aku! tp x yah ar ko nk buruk2 kn aku!! spi nk citer pasal aku at orang-orang kampong.. nti popular aku at kampung t.. t ko jugak yang rugi.. mane nye x. aku dah ambik gelaran popular ko 2. hahhha. aku diam-diam bukan kate nk mgalah. tapi aku diam sbb aku x salh.. buat pe aku nk besar-besar kan citer. padahal aku x tahu ape citer ko! 

Lagi 1:- nak gadoh x yah ar nk mlibat kn kluarga.. n xyah nk mlalukn darah daging sdri at FACEBOOK yg bribu2 manusia mbaca nie!! sblm nk mgata orang.. nilai dri itu dulu sajauh mane ko blh blari.(lu pkir ar sdri)

Mash blm insaf :- dah kene sepak terajang pon msh lg x sedar dri. mash lagi nk cr keslh owg laen sbb nk menutup keslhan dri sdri..

p/s :- jga ar dri ko 2 dl sblm ko nk jga dri owg laen!!