Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Sunday, 8 January 2012

8 jan 2012

mood :: cuti, kelz di batalkn
pejam celik, pejam celik dah thun br... n x lame g aku sambut 21 thun pulk.. rase dah tua je aku nie.. tp ape2 pon. aku mash lg sowg pljar. huhuhu..so, tgungjawab aku mash besar oo...

hary demi hary, minggu demi minggu..
aku dah di dlm klz dah pon.... design subjek yg plg mmening pale at cn. dah menanti aku..
projek ptama adalah  'bridge'
ayooo... cam mane nk buat nie.. mula2 dpt projek otak mash beku lg. x tahu ape nk buat. mulot pon berat je nk ckp rase cam dalm mulot nie ade emas je.. projek ptama nie bkumpulan so, aku bkumpulan dgn dila,bella, n wani,... keje bkumpulan dgn dowg mmg best. otak tgh beku kosong je rase otak nie. tibe2 blh cair pada pukul3 ptg. kami mgarut2 cam mane pon. idea tu rase curah2 je...

ape2 pon aku harap, aku dapat beri semangt br dgn setiap projek2 yg akn dtg..

Wednesday, 4 January 2012

++ telENt 2 ++

bakat cik rara..
kiter lihat.........

lokasi : tanjung emas,muar
bsame2 sis Nadia gee.


tQ

Tuesday, 3 January 2012

kehilangan teman.

3/1/2012

pada hary yg plg myedih kn dan xdpt aku tglkn.
khilangan kwn yg rapat dgn aku..
mereka lbh mmahami aku dr budak2 yg laen. aku bkn nye jenis nk memilh kwn. tp aku nie sush nk rapat dgn seseowg. biler aku dah rapat dgn owg tu.. aku pca kat dowg bhawa mereka adelah kwn aku

seblm aku pjg kn citer. aku tunjuk kwn aku nie.

ain,hanye,rara

mereka berdua lar yg aku nk citer setrusnye nie.

Nama: Nurul Ain Ramza
Umur: 20 thun
Asal: N9.

Ain ade lar kwn aku semasa aku di ikm,lumut. die byk tahu hal aku.. ape yg aku wat, aku bkwn dgn sape n segala masalh aku rujuk pada die. die lar owg yg menjadi pnasihant aku. die jugk byk beri aku semgt tok aku trus bljar at kktM nie.
tp....... sekrg die dah xbersame aku dan rakan2 yg laen. die sudh bpindah ke N9 dan akan trus kn kerjaya die yg laen di sane. aku rase sdh sgt2. sbb die lar tmn aku borak sepjang aku die kktM..

Nama: Lady Hany
Umur: 22 thun
Asal: Kedah

Haney pulk, akak yg pling spoting n giler2. nampak je muka pdiam. tp die jugk adalah kepala semua benda. klo die xde.. aku dgn ain xkn mula cerita lar. klo bgosip seowg x cukup dr antar kami. mesti citer tu xjd. huhuhu.
tp...... sekrg die jugk akan bpindah ke kedah dan akn mjlnkn khidupan die sane. lpas nie, dlm kelz kami akn bkurangan owg dan aku kseowgan lpas nie.
xde sape yg akn temn aku borak lg. 

cam mane pulk selps nie... ape akn tjadi dgn aku pulk. adekah aku blh bljar bdkari sdri dan mcri pyelesaian bg maslh aku nti n ade ke owg yg nk bkwn dgn aku nti??
psolannye bmaen2 di pkiran aku. mmpu ke aku jalani khidupan aku seperti biase.?!!
ape2 pon aku ucapkan kt kowg gudluck dear. miss u..

Monday, 2 January 2012

++ telENt 1 ++

part 1::

pada minggu cuti yang lalu...

wahhhh........ dah lame aku x tulis blog.. maklum lar. at umh xde line internet so tpakse lar dok umh,mkn,tido tu je kerja aku. slain mlayn kan siGemok aku yg at umh tu.

selain 2 daripada aku wat kerja yg x betul at luar tu baek aku ambik peluang/ kesempatan tok berposing jap lar.. dah xde benda laen aku nk buat.. tu je lar yg aku mampu. aku nie xde ar cantik cam miz world tu.. hanya cantik pada gambar aku je lar.. nk bg senang mata mmandang je... hihihihi..

jom kiter tgk ape yg aku wat..

ADE BAKAT KE??!!









tQ

azam tahun baru 2012


aku dah lame x update blog nie.. mcm2 aku nk citer... tp aku x tahu nk citer sal pe... sabb semua nye dah ilang.. dah lame xupdate. hihihiihi..
tp ape2 pon.. aku nk citer2 jugk.. tp bukan nye best pon citer aku nie..

seblm aku telambat aku nk ucap kan kat kowg 'SELAMAT TAHUN BARU' .. tahun nie aku sambut at keltan tanpa family. tp nk wat cam mane. aku bljar at kltan so, aku kene trus kn pjuangan aku..


  • aku nak bljar lebih usaha n btanggungjawab atas ape yg aku buat.
  • bljar bdikari sbb aku skrg ksowgan jadi ape kputusan sush sng aku kene lalui sedri.
  • aku jugk kene yakin dgn dri aku yang aku mampu buat sesuatu itu..
ape azam aku wat pada tahun 2012 akan dapt mempbaruhi kelemahan aku di tahun lepas. dan dapat naek kan lg pointer aku yg tidak mmuaskan.