Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Monday, 2 January 2012

++ telENt 1 ++

part 1::

pada minggu cuti yang lalu...

wahhhh........ dah lame aku x tulis blog.. maklum lar. at umh xde line internet so tpakse lar dok umh,mkn,tido tu je kerja aku. slain mlayn kan siGemok aku yg at umh tu.

selain 2 daripada aku wat kerja yg x betul at luar tu baek aku ambik peluang/ kesempatan tok berposing jap lar.. dah xde benda laen aku nk buat.. tu je lar yg aku mampu. aku nie xde ar cantik cam miz world tu.. hanya cantik pada gambar aku je lar.. nk bg senang mata mmandang je... hihihihi..

jom kiter tgk ape yg aku wat..

ADE BAKAT KE??!!









tQ

No comments:

Post a Comment