Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Wednesday, 15 June 2011

Saya Mintak Maaf :(

salam:- haiii...... huhuhuhu.. mesti kowg dah bosan tgk aku kn?? hahhahha.... aku dah x tahu nk wat pe lg.. tiap2 malam klo aku rase tlintas nk luarkn prasan n kegembiraan aku, at cn je lar tmp aku blh kongsi..
minggu nie je aku dah update 3 blog.. hahhha :)

aku x tahu nk citer cam mane...
tp kowg msti knl kn mamat yg at pic nie sape?/

en kariey..
die buah haty aku hidup n mati ar... aku kowg nk pinjam blh..tp...klo kowg nk die... x blh!! aku cubit2 kowg klo yg mane cuba2 nk dekat dgn die!! (amaran keras aku bg nie).. hahhhaha.. pic nie first date at kl. die trun kl 2.. aku sgt2 lar x pecaye.. tp biler die kate die dah spi at pudu (time 2 pudu lom tutop g lar) aku trus.. kluar rumah n bgegas tuk dapatkn die..
die nie...suke sgt bg aku ceramah spi aku mnitiskn air mata klo sblm tido tu..... aku tahu die bz n xde mase tok msg aku.. aku phm.. tp aku harap sgt die phamlar dengan aku pulk.. tpon ke aku, msg 2,3 msg ke msg ke.. xpe.. aku pham.. skrg nie.. seolah2 aku xde je.. xpe.. aku harap die x wat ape2 at blkang aku.. n x wat kpecayaan aku xde lg dgn die.
aku buat semua nie tok die.. xde sape lg dlm haty aku. cume ayh,mak,akk n die saje yg aku ade.
im sory syg.. mi sgt lar syg2 at bee!!!...
tp skrg... die dah bubah.. aku x tahu lar nape.. die sedemikian ,ape salh aku pun aku x tahu...
ape aku nie x layak tok die ke?? dulu die manje sgt dgn aku.. tp skrg!!  aku rase nk nangis je.. biler ingt kn die. aku je ash kene mgalah n terima pe die kata.. aku tahu lar.. aku nie x cantik, bodoh pulk tu..  
ape pon x blh!!..
tp cam mane sekali die wat at aku.. aku ingt spi biler2.. n die tetap milik aku.. sekiranye aku pergi dulu...
aku nk bg tahu die.. aku syg die sgt2.. 
aku harap die dapat wanita yg lebih baek dari aku..
n dapat mbhagian kan die.

p/s:
die mash kpunyaan aku. :)

jangan marah ye...

No comments:

Post a Comment