Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Onetwojuice Cik embuN fOtografe

Sunday, 21 August 2011

pagi yang aman

jam 6. pg.. selpas sahur.

kami cuti hary nie. mereka sedap2 tido. aku.. mcekang mata wat asiment... arggg... ape blh buat dah pljar lar kate kan.. so, wat je larr..
pagi2 yg inda ambik angin tepi tingkap sambil temenung. teringat kn aku akan si 'dia' yg selalu mbuat aku tsenyum n gembira setiap hary. tp ape kn daya aku x blh nk pikul tu semua sbb aku x kuat tok hadapi semua dugaan. walaupun aku cube tok lupe kn die.. tp xblh!
setiap kali tgk pasangan b'couple, aku tingat kn masa lalu aku dgn die.. tp aku hanya mampu tesenyum n lihat mereka sahja. walaupun aku tahu. aku bkn tok nye lg.
walu mcm mane sekali aku benci kn die.. tp syg aku pada nye tetap x kn pnh bubah. walau pun die dah bubah sekrg.

setiap hary gambar dan tagisan pada  ko selalu membuat tenungan aku setiap malam. teddy bear yg comel, mjadi teman aku n senyuman pagi aku. n aku  xkn pnh lekang dr bibir ku tok bg tahu pada ko. yg aku rindukan ko.aku mampu ucap dlm haty saje. sbb haty aku keras tok maaf kn ko.. dendam aku pada ko sgt lar mdalam.. n ko pnh bg msg kat aku yg ko maaf kn aku n halal kn ape slama nie aku dgn ko. tp aku xkn maaf kn ko n halal kn ape yg ko dah buat kat aku....
aku tahu selama nie aku doa, tuhan xkn mabulkan ape yg aku doa kn pada ko. tp aku tahu. die tahu ape yg aku rase..


No comments:

Post a Comment